Za začetek priporočamo registracijo v Zaupajte.si. Kaj bom pridobil/a z registracijo?

Po registraciji in prijavi boste imeli dostop do seznama vaših lastnih objav in seveda možnosti oddaje NOVIH OBJAV. Omogočena bodo številna lastna orodja v zavihku MOJE ZADEVE.  Dodatne opcije se bodo samodejno pojavila v zgornji pasici. Je to dovolj razlogov za registracijo?

Ste prvič na spletišču “Zaupajte.si”. Kako začnete? Predstavljamo vam, kako se registrirate/prijavite v nekaj korakih 

1. ) Korak 1: Najprej se morate registrirati, da se bolje spoznamo. Kako? Enostavno: KLIKNITE TUKAJ

2.) Korak 2: V kolikor želite izkoristiti polno funkcionalnost spletišča, se morate prijaviti. Kako? Enostavno: KLIKNITE TUKAJ

Ups… Ne gre… Morate se spomniti naziva elektronske pošte, ki ste ga zapisali pri REGISTRACIJI in GESLO (tega pa mi ne poznamo)

Kaj pa, če ste geslo pozabili in si ga niste zapisal? Nič hudega. Kliknite tukaj: POZABIL SEM GESLO. Vpisati boste morali naslov elektronske pošte, kamor želite prejeti sporočilo. Na naslov elektronske pošte boste prejeli povezavo do ponastavitve gesla. Kliknite na priloženo povezavo in sistem vas bo povprašal po novem geslu. Pazite, da dvakrat napišite enako geslo. Zadeva se sliši bolj komplicirano kot dejansko je.

3.) Čestitke. Pripravljeni ste za objavo svoje prve NOVE OBJAVE.  Za nove objave se morate prijaviti. V kolikor še niste član Zaupajte.si, prosimo, če sledite navodilo, da postanete enoletni član spletišča Zaupajte.si.  Ko dobite sporočilo, da ste postali član Zaupajte.si, imate pravico do neomejenih objav za obdobje enega leta. Potem enostavno obnovite svoje članstvo. Za vrednost dveh kavic na mesec.

4. Če ste član/članica Zaupajte.si potem enostavno kliknite na NOVE OBJAVE in sistem vas bo vodil skozi postopek objave.

5.) Bi radi vpogledali ali spreminjali svoje objave? Nič lažjega. Kliknite tukaj – OBJAVE. Ko poteče objava, ali morate še enkrat pisati objavo. Ne – ni potrebe. Lahko enostavno spremenite svojo objavo in podaljšate čas objave. Nova objava velja tako za objavo malega dela kot tudi za objavo zaposlitvenih oglasov. Vse lahko izbirate iz ponujenih šifrantov v obrazcu za objavo.

6.) Če ste prišli do sem ste že praktično mojster Zaupajte.si in elektronskih objav na področju osebnega dopolnilnega dela in drugih malih storitev ter zaposlitev, ki odpravljajo velike težave. 

Skupaj do zaupanja vrednih storitev na Zaupajte.si!

Vaša ekipa Zaupajte.si

🙂