Spoštljiv mejnik: 500 registriranih uporabnikov

Na današnji dan (12.4.2018) je na portalu Zaupajte.si že 500 registriranih uporabnikov in 44 aktivnih objav ponudnikov izredno zanimivih storitev, ki nam olajšajo življenje.

Nekaj podatkov: v prvih treh mesecih leta 2018 smo evidentirali preko 40 resnih ponudb za delo in povpraševanj. Lahko rečemo, da je najmanj vsak drugi oglaševalec prišel do resne ponudbe in verjetno tudi do dela. Koliko poslov se dejansko sklene preko portala ne poznamo.

Zakaj bi se odločili za povpraševanje ali objavo na našem portalu?

Veliko naših ponudnikov ali povpraševalcev je že leto ali dve na našem portalu, odvisno od tega kdaj so se prijavili. V tem času nam nihče ni javil, da bi bilo s ponudniki karkoli narobe. Prepričani smo, da bi v primeru kakšnih nevšečnosti, hitro prišlo do prijave, tudi nam. Res je, da smo Slovenci taki, da pohvalimo zelo težko, pograjamo pa kar hitro. Tako verjamemo, da je bilo z našimi izvajalci in tudi povpraševalci vse v najlepšem redu.

Seveda bomo z veseljem objavili vaše pohvale in tudi opozorili na kakšne nevšečnosti, če se jih boste prijavili. Zato smo tukaj za vas.

Zakaj je portal Zaupajte.si dodatno vredno zaupanja? Zato, ker vsako povpraševanje ali ponudbo preko kontaktnega obrazca vedno dobimo najprej v pregled v ekipo Zaupajte.si. Tako odpadejo različne neresne ponudbe ali nespodobne ponudbe ali kakšno “slamo”. Torej mi vse to prestrežemo in pošiljamo naprej samo resne ponudbe. Vi se seveda odločate ali boste na ponudbo odgovorili (vljudno je, da na vsako ponudbo vsaj odgovorite) in se uskladite glede časa izvedbe in druge detajle.

Koliko stane oglaševanje? Za vse oglaševalce so oglasi brezplačni. Vi do posla, mi pa do poštenega plačila.  Vsake pol leta pošljemo sporočilo potencialnim izvajalcem, da so po naših podatkih dobili resni kontakt. V kolikor so posel izvedli uspešno in so pri temu tudi kaj zaslužili, potem se priporočamo, da nam nakažejo nekaj evrov, saj moramo tudi mi nekako pokriti vsaj stroške. Tako kot se imenuje portal, tako se tudi preživljamo. Z zaupanjem. Verjamemo v poštenost izvajalcev.

Vaša ekipa Zaupajte.si.