Možnost ocenjevanja izvajalcev in ponudnikov storitev

Možnost ocenjevanja izvajalcev in ponudnikov storitev

 Danes je izredno pomembna možnost ocenjevanja naših ponudnikov in izvajalcev na portalih, ki ponujajo različne storitve različnih izvajalcev. Sedaj je to mogoče tudi na Zaupajte.si. Le na ta način bomo prišli do objektivne ocene, ki nam bo omogočala lažjo izbiro izvajalcev. Tudi tisti, ki bi imeli negativno izkušnjo (upamo, da bo takih čim manj) so prav tako vabljeni, da jo delijo z nami. Vsakomur se zgodi napaka, pa vendarle je dobro na njih opozoriti. Da bo drugič bolje. Vsi, ki svoje delo opravljajo korektno, pa si zaslužijo spodbudo in seveda 5 zvezdic. Da bo odločitev lažja.

V kolikor se stranke ne odzivajo na vaše ponudbe/povpraševanje, si prav tako zaslužijo slabše ocene. Vabljeni ste, da pustite komentarje in seveda ocene. Kako? Pri objavah poiščiti spodnjo ikonco in kliknite na njo:

in sistem vas bo pripeljal do detajlov izvajalke/izvajalca, kjer boste lahko v nekaj minutah oddali oceno in komentar. Veliko uspehov vam želimo še naprej pri pridobivanju dela in zaposlitev na Zaupajte.si, kjer zaupanje nekaj šteje.

Vaša ekipa Zaupajte.si