Kdaj plačam provizijo za posredovanje kontakta?

Kdaj plačam provizijo?

Kdo plača provizijo in za koga so storitve na  Zaupajte.si popolnoma brezplačne?

Vse storitve za iskalce storitev so brezplačne. Iskalci storitev vedno povprašujejo po  storitvah  ali izdelkih preko kontaktnega obrazca. Kontaktni obrazec vzpostavi komunikacijo med povpraševalcem in administratorjem spletišča Zaupajte.si. Vse objave za ponudnike in za iskalce storitev ali izdelkov na portalu Zaupajte.si so brezplačne.

Kako poteka komunikacija med administratorjem spletišča in ponudniki storitev?

Administrator spletišča Zaupajte.si vzpostavi kontakt z enim ali več ustreznimi ponudniki storitev ali ponudniki izdelkov. Ko se preveri razpoložljivost in pripravljenost izvajalca za izvedbo storitve, se skupaj z obvestilom o povpraševanju določi cena posredovanja, ki je izražena v žetonih imenovanih »Zaupko« (cena enega žetona »Zaupko« je 5 evrov).

Kaj pa če do posla oz. dogovora o izvedbi storitev ne pride? 

Dvakrat letno bomo poslali vprašanje vsem potencialnim izvajalcem, ali je do posla dejansko prišlo. V kolikor je do dogovora o izvajanju storitev ali prodaje izdelka prišlo vam bomo poslali račun za vsako potrjen kontakt (posel).

Gre za dejansko zaračunavanje po pridobitvi posla ali realizacijo storitev na portalu Zaupajte.si. Plača samo tisti, ki bo preko portala Zaupajte.si prišel do posla oz. se je o poslu ustrezno dogovoril. V kolikor ni kontaktov in povpraševanj in v kolikor ni uspešnega dogovora o izvedbi storitev ali prodaji izdelkov, potem ni plačila.

Kdaj bomo poslali obračun? 

Dvakrat letno (predvidoma 30. junij in 30. december) bo ponudnik/izvajalec prejel račun, kjer bo zaračunano posredovanje med iskalci in ponudniki storitev in kjer se bodo žetoni »Zaupko« pretvorili v evre. V kolikor v polletnem obdobju ne bo opravljenih in potrjenih povpraševanj, se račun ne bo izdal. Člani lahko vsak trenutek preverijo na svojem profilu (če kliknete ikonco “Moja stran” na glavnem menuju) stanje glede porabe žetonov “Zaupko”.

Spletišče Zaupajte.si zaupa svojim ponudnikom, da bodo tovrstne račune tudi plačali. V kolikor se računi za izvedene storitve ne poravnajo, bo ponudnik izključen iz skupnostnega portala Zaupajte.si in nadaljnje objavljanje ponudbe na spletišču ne bo več možno. Zaupamo vam, da boste iskreni.

Brez skrbi na portalu Zaupajte.si

Brez vseh skrbi ste lahko. Zaračunali vam bomo samo toliko, kolikor boste dejansko potrdili in kolikor boste imeli dejansko koristi na spletišču Zaupajte.si.

Objavite čim več in bodite čimbolj detajlni pri svojih opisih. Vsem iskalcem pa želimo veliko uspešnih kontaktov in ugodnih, poštenih in natančnih izvajalcev.

Vaše ekipa Zaupajte.si.