Registracija in prijava na spletišču ter uporabnikov račun

Registracija na spletišču je brezplačna. Po zaključku postopka registracije bo uporabnik postal član skupnostnega portala Zaupajte.si. Svoje podatke bo lahko dopolnil na straneh, ki omogočajo spreminjanje in dopolnjevanje lastnih podatkov. To imenujemo uporabnikov račun. Registrirani uporabnik lahko naroči izbris svojega uporabniškega računa na e-pošti zaupajtesi@gmail.com. Na ta način se izbrišejo vsi njegovi podatki iz skupnostnega portala Zaupajte.si in pripadajoče objave. Po izbrisu se ne more več prijaviti v portal s prejšnjim geslom in uporabniškim računom. Registrirani uporabniki bodo seznanjeni z večjimi spremembami ali dopolnitvami funkcionalnosti spletišča Zaupajte.si po e-pošti.

Stroški objav in uporabe spletišča

Stroškov uporabe spletišča ni. Vsi uporabniki imajo možnost iskanja, objave komentarjev, vzpostavljanje kontakta med ponudnikom dela in povpraševalci ter ostale spremljajoče administrativne storitve (registracija, prijava, pregled nakupov, sprememba gesla, sprememba naslovov za prejem računa in vpogled in sprememba lastnih osebnih podatkov, naročilo na posebna obvestila ter prejemanje le-teh). Za objave dela ali objave povpraševanja je potrebna registracija in prijava z uporabniškim imenom in geslom. Registrirani uporabniki imajo odprte vse možnosti, ki jih nudi spletišče, neregistrirani uporabniki imajo dostop do v naprej določenih zavihkov, ki se neprijavljenim in neregistriranim uporabnikom ne prikazujejo. Katere so dodatne možnosti za registrirane uporabnike je objavljeno na spletišču na vidnem mestu.

Kdo plača provizijo in za koga so storitve na  Zaupajte.si popolnoma brezplačne?

Na spletišču Zaupajte.si ne zaračunavamo provizij. Vse storitve za iskalce in ponudnike storitev so brezplačne. Iskalci storitev so tisti, ki povprašujejo po  storitvah  ali izdelkih preko kontaktnega obrazca ali vzpostavijo direktno komunikacijo z iskalcem ali ponudnikom storitve. Kontaktni obrazec vzpostavi komunikacijo med povpraševalcem in administratorjem spletišča Zaupajte.si. Na ta način postane administrator spletišča Zaupajte.si posrednik in lahko »filtrira« morebitne neustrezne kontakte ali neprimerno vsebino. Ponudniki storitev so tisti, ki objavljajo svojo ponudbo na zauapjte.si in to brezplačno.

Kako poteka komunikacija med administratorjem spletišča in ponudniki storitev preko kontaktnega obrazca?

Administrator spletišča Zaupajte.si je vmesnik med ponudnikom/izvajalcem in povpraševalcem storitev ali izdelkov. Ko administrator preveri razpoložljivost in pripravljenost ponudnika/izvajalca za izvedbo storitve, administrator pošlje zainteresirani stranki kontaktne podatke o ponudniku/izvajalcu storitve ali izdelka. S tem se  onemogoči posredovanje žaljive vsebine ali neresne ponudbe. Trudimo se, da dobi povpraševalec “filtrirane”, to pomeni, da dobijo povpraševalci samo resne ponudbe in ne bo dobival nepotrebne pošte. V kolikor so kontaktni podatki objavljeni, potem se izvaja komunikacija med ponudniki in povpraševalci brez posredovanja administratorja.

Kaj se plačuje in kakšne so cene?

Na Zaupajte.si so vse storitve brezplačne. Spletišče pridobiva sredstva izključno preko klikov na reklame, ki se prikazujejo na spletišču. V kolikor želi oglaševalec svojo objavo še posebej izpostaviti, se stroški obračunajo po objavljenem ceniku. Vse cene na spletišču so navedene v EUR (evrih). Po 1. točki 94. člena ZDDV nismo zavezanec za obračun DDV. Cene veljajo ob potrditvi naročila s strani ponudnika. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bodo administratorji spletišča Zaupajte.si kupca o tem obvestili po elektronski poti.

Plačilo se izvaja izključno preko UPN obrazcev (vsi podatki za potrebe nakazila so objavljeni na vidnem mestu). Možno je izvesti tudi plačilo preko elektronskih bank, kot je na primer klik in podobno. Po elektronski pošti boste prejeli uradno potrjeni račun s strani FURS-a.

 

Objavite čim več in bodite čimbolj detajlni pri svojih opisih. Vsem iskalcem pa želimo veliko uspešnih kontaktov in ugodnih, poštenih in natančnih izvajalcev.

Vaše ekipa Zaupajte.si.