51.00

Profollica ™ je izjemen izdelek v industriji za ponovno rast las. Ker Profollica ni samo za čiščenje ali čiščenje lasišča, temveč uporablja najnovejše medicinske znanstvene raziskave za odpravljanje osnovnega vzroka izpadanja las pri moških: odvečni DHT (dihidrotestosteron)! DHT dobesedno zastrupi lasne mešičke na vrhu vaše glave, zaradi česar se skrčijo … in nato izginejo! Zato kot vaša prva obrambna linija Profollica ™ dejansko odvrača od prekomerne proizvodnje DHT, prvega sovražnika rasti las! Toda ponovna rast dlak je več kot le zaviranje proizvodnje DHT. Ustvariti morate tudi zdravo okolje za ponovno rast las. Zato se je Profollica ™ razvil v ta močan tristopenjski sistem za ponovno rast las:

1. korak – Zavira nastajanje presežka DHT z dnevnim dodatkom, ki neguje telo z našo patentirano, medicinsko odobreno formulacijo 100% naravnih zelišč.

2. korak – Odpravlja škodljive bakterije lasišča z našim šamponom za čiščenje lasišča, ki dejansko pomaga nežno odpraviti resnejše težave z lasiščem, kot so prhljaj, luskavica, mastni lasje, srbeče lasišče in VEČ!

3. korak – Spodbuja HITRO in zdravo rast s stimulatorjem foliklov (imenovanim tudi Aktivacijski gel), ki ga po vsakem šamponu poškropite na korenine las.

Večina strank poroča, da se jim lasje začnejo vraščati v 30 dneh po uporabi, pomembnejši rezultati pa po 60 dneh uporabe!

Je 100% VARNO.

Vsebina izdelka:
Paket vključuje enomesečno zalogo Profollice ™:
* Ena steklenica dnevnega dodatka s 60 kapsulami
* Ena 235 ml steklenička dnevnega šampona
* Ena steklenička aktivacijskega gela vsebuje 2,2 oz. (56 gramov)
Ciljna publika
Primerno za moške, stare od 21 do 60 let, ki trpijo zaradi moške plešavosti ali splošne izgube las.

Vrsta plačila: sprejemajo kreditne kartice: Visa, Mastercard, American Express, PayPal in Discover.