450 registriranih uporabnikov na Zaupajte.si

Na današnji dan je na portalu Zaupajte.si že 450 registriranih uporabnikov in 42 objav ponudnikov izredno zanimivih storitev, ki nam olajšajo življenje.

Samo v januarju in februarju 2018 je bilo 20 resnih povpraševanj za delo. Lahko rečemo, da je vsak drugi oglaševalec prišel do resne ponudbe. Koliko poslov se dejansko sklene preko portala ne poznamo.

Koliko stane oglaševanje? Za vse oglaševalce so oglasi brezplačni.

Zaračunamo samo uspešne kontakte, na podlagi katerih pride do posla. Kako izvemo ali je sploh prišlo do posla? Enostavno. Zaupamo našim izvajalcem, da nam sporočijo ali je prišlo do uspešne izvedbe posla. Vsak uspešen kontakt, ki pripelje do posla zaračunamo 5 evrov. In to enkrat na 6 mesecev izdamo fakturo. Torej – če ni posla ni plačila. Če ne potrdite uspešno izvedbo posla, ni plačila.

Tako kot se imenuje portal, tako se tudi preživljamo. Z zaupanjem. Verjamemo v poštenost izvajalcev. Hvala vsem, ki ste nam sporočili, da ste preko portala Zaupajte.si prišli do posla.  In upamo, da bo tako tudi v naprej. Vi do posla, mi pa do poštenega plačila.

 

Vaša ekipa Zaupajte.si.