Članarina za eno leto, trenutno je cena 35 evrov. V obdobju testnega delovanja so vse storitve brezplačne. Plačilo se smatra kot pomoč pri razvoju koncepta skupnostnega spletišča. Hvala, ker nam zaupate. Vaša ekipa “Zaupajte.si”.

Za izvedbo postopka morate biti registrirani/prijavljeni.

Pogled v košarico

“Objava leto” predstavlja možnost neomejenega števila objav na skupnostnem spletišču za eno leto in stanejo 35 evrov. Do nadaljnega so vse storitve brezplačne. Plačilo se smatra kot pomoč pri razvoju koncepta skupnostnega spletišča.

Kaj boste pridobili s mesečno naročnino na Zaupajte.si:

1.) Neomejeno število objav na spletišču za obdobje enega leta,

2.) Kontaktni obrazec za hitro povezavo med ponudnikom in iskalcem storitev oz. izdelkov,

3.) Prikazovanje lokacije na zemljevidu kjer izvajalec izvaja storitve oz. kje prodaja izdelke, posebni zavihek,

4.) Dostop do različnih koristnih informacij, ki bodo pripravljene samo za člane in širši javnosti ne bodo niti vidne,

5.) Izpostavljen oglas na Zaupajte.si ob objavi – oglas pride na prvo mesto med izpostavljene objave,

6.) Možnost dodajanja lastnega logotipa, slikce, ki se pojavlja pri objavah,

7.) Prilagoditev oglasa z iskalnikom prijaznimi teksti in ključnimi besedami,

8.) Avtomatsko prilagajanje velikosti oglasov različnim operacijskim sistemom, brkljalnikom ter aparatom (tablice, pametni telefoni, PC-ji),

9.) Povezovanje med podatki oglaševalca (uporabniški profil) in objavo, tako da se povpraševalci lažje odločijo za samo ponudbo,

10.) Možnost ocenjevanja storitev posameznega oglaševalca in dodajanja komentarjev (velika prednost pozitivno ocenjenih ponudnikov, oglaševalcev)

Deset razlogov za odločitev.

Če to ne bo dovolj, bomo pripravili dodatne možnosti, ki bodo na voljo ob prehodu v produkcijo in bodo plačljive (po ceniku):

1.) “Moj Zaupajte.si svetovalec” – ko nismo preveč spretni in ko nam računalnik nagaja pri pripravi kvalitetne in atraktivne ponudbe. Enostavno pošljete tekst o temu, katera dela izvajate, katere storitve ponujate oziroma katere izdelke ponujate in svetovalec bo pripravil in objavil izredno ponudbo na spletišču, z grafično opremo in poudarki vašega dela. Storitev se zaračuna po ceniku.

2.) Izpostavljeni oglasi s sliko in s povezavo na izpostavljen oglas, svetovalec pripravi vse potrebno in tudi objavi oglas. Možen bo zakup oglasnega prostora za obdobje 6 mesecev ali enega leta. Priprava oglasa bo brezplačna. To bo izredna možnost, da oglaševalci posebej opozorijo na svojo ponudbo in postanejo še bolj opazni in vidni.

3.) Možnost dodajanja koledarja razpoložljivosti, tako, da boste lahko dodali informacijo kdaj ste na voljo.

Ponudba nas bo naredila enkratne na trgu malega dela. Cenovno bomo daleč pred podobnimi oglaševalci, saj boste imeli objavo svojega dela na posebnem (usmerjenem) spletišču, ki se postavlja ob bok zaposlitvenim portalom. Seveda z upoštevanjem vseh specifik osebnega dopolnilnega dela in drugih storitev “malega dela”. Kar še zdaleč ni manj pomembno delo. Potrudili smo se in se bomo tudi v prihodnje, da bomo ponudili spletišče z izredno dodano vrednostjo, s poudarkom na storitvah malega dela na enem mestu. Poudarek bo na kvaliteti ponudbe, hitremu kontaktu, kjerkoli in kadarkoli ter zaupanju med izvajalci in ponudniki.

Hvala, ker nam zaupate. Vaša ekipa “Zaupajte.si”.

Za izvedbo postopka morate biti registrirani/prijavljeni. Registracija je brezplačna.